Türkiye'de en çok satan DroneX Pro

Bu drone, şu anda Türkiye'de en çok satan drone, çünkü yüksek kaliteli bir drone için çok iyi bir fiyat politikası…
DroneX Pro, dahili bir HD kamera ile yüksek kaliteli bir drone'dur. Genellikle böyle bir HD kamera ile yüksek kaliteli bir dron, $ 400 - 900 $ arasında bir fiyata mal olur. Bu, şu anda çok daha düşük bir fiyata satılıyor 

Bu dron inanılmaz videolar, fotoğraflar ve öz çekimler yapıyor. Türkiye'de binlerce insan bu drone ile inanılmaz açılardan inanılmaz özçekimler yüklüyor.



Bu dronla çekilen resimleri sosyal medyaya yüklemeye başladıktan sonra HERKES aynı şeyi yapmaya başladı!

İlk çıkan pahalı ve hantal olanlardan farklı olarak, bu bir akıllı telefonla aynı boyuttadır. Kullanımı kolaydır ve çok daha uygun fiyatlıdır (sınırlı bir süre için sadece 99 $). Sonunda herkes için uygun fiyatlı bir ürün.

DroneX Pro nedir?
Herkesin uçurabileceği şekilde yeni bir tür drone. Videoların, fotoğrafların ve fotoğrafların çekilmesi için kullanımı kolay ve mükemmel!


Dronları  seven ve onları herkes için uygun hale getirmek isteyen 2 dahi tarafından tasarlandı. Kullandıkları dronların çok hantal, ağır ve taşınmasının zor olduğunu gördüler, bu nedenle bu ultra kompakt drone'u, dronların temel özelliklerini feda etmeden tasarladılar.

Dayanıklıdır, kullanımı kolaydır ve telefonunuzda video klip kaydedebilir ve canlı video klip çekebilirsiniz!

İnsanlar onları 'Ultra Selfi' çekmek için kullanıyor - sonuçlar inanılmaz ...


DroneX Pro inanılmaz HD fotoğraf ve videolar alır
O nasıl çalışır?
Evet! Bunu kurmanın ne kadar kolay olduğuna şaşırdık. Öncelikle bir uygulama yüklemeniz gerekecektir (sadece QR kodunu el ile tarayın).

Bunu yaptıktan sonra, sadece pili takın, uygulamayı başlatın ve drone'nuzu bağlayın. 10 saniyeden daha az sürede onunla birlikte hazır olacaksınız!

Basit düğmeler, kontrolü kolay

Uçurması çok kolay. Kontroller çok sezgisel. Bu dronu uçurmak çok doğal hissettiriyor. Kontroller çok basit, herkes bu dronu kullanabilir. Yaşın, deneyimin önemli değil, çok basit! DroneX Pro Kullanımı Kolay, Herkes Bunu Kullanabilir ! Havaya girdikten sonra yerleşik kamerayı kullanabilirsiniz. En şaşırtıcı fotoğraf ve videoları çekebilirsiniz. Neredeyse imkansız açılardan videolar oluşturun ve arkadaşlarınızı en havalı özçekimlerle etkileyin! Dahili önceden programlanmış kamera çekimleri ile bir profesyonel gibi çekim yapın

Bu çok kolay. Resmi web sitesinden satın alabilirsiniz.

ürüneait videoyu izlemek için linke tıklayınız...
https://youtu.be/7lPCu1QRjhE

Yazan: Muzaffer Karakuş

#dronexpro
#dron
#videocam
#drone
#broadcast





Yorumlar

  1. Sevgili arkadaşlar, dronun kalitesi çok kötü. Ürünü Çinden almıştım Eachine E58 modeli. Uçuş süresi 5-6 dk. DroneX Pro sitesinde anlatılanların hepsi yalan. 4 KM menzil falan hikaye, ürünü 100MT uçuramazsınız. Açık havada kontrol imkansız. Zaten sitede iletişim bilgisi falan yok. Yani adamlar dolandırıcı. Madem bu ürünü alacaksınız gidin Çinden 50 dolara alın derim.

    YanıtlaSil
  2. Kamera bildiğiniz tost makinesi gibi çekiyor. DJI Mavic Pro nun bayağı kötü bir çakması. Evde uçurursunuz ancak, dışarıda ufacık bir rüzgar olsa uçmaz, kaçar gider. Pervanelerini kırarsanız, ki acemi iseniz kesin çarparsınız ve kırarsınız (Acemi değilseniz zaten bu ürüne bakmazsınız bile) yedek pervane olayı sıkıntı. Çinden sipariş vereceksiniz ve her seferinde şekil itibarı ile aynı görüntüde ama çok daha büyük pervane gelecektir. Gelen pervaneleri takmak isteseniz de birbirine çarpacaktır. Ben ürünü aldım, pervane siparişi verdim 4 farklı firmadan hep büyük geldi. Açıklamalarda model numara vs uyuyor ama gelen ürün hep hatalı. Sonunda Drone u bir arkadaşıma verdim al senin olsun dedim, ertesi gün kulaklarım çınladı. Çöp atmış...

    YanıtlaSil
  3. Adamlar Dolandırıcı, ürün patates. Paranızı hiç edecekler. Sakın almayın. 100 dolar yazmış bide, 100 dolar a DJI Tello alırsınız. Adam siteye bi iletişim bilgisi koyar. Yokmu bunları şikayet edecek bir kurum, kuruluş vs falan.

    YanıtlaSil
  4. HD kamera yazmış arkadaş, hd kavramı değişti galiba. Yanlış yönlendirme, ürün rezalet ötesi. Kamera 720p.

    YanıtlaSil
  5. Telefon numaralarına bak, biri İngiltere biri Brezilya. Dolandırıcılıkta son nokta. Birde 3 yıl garanti parası 131 tl seçeneği var. Kucağıma gel ama yetmez otur bakalım diyorlar resmen. 0,3mp veya 2,0mp seçeneği var ürünün, 1-2-3 pil seçeneği var. Benim gördüğüm, Çinden bu ürünün 2,0mp ve 3 pil seçeneğini 295tl ye alabiliyorsunuz. Araştırsanız daha ucuza bile alabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder