KİTAPLARA SES VER



getem ile ilgili görsel sonucu
Sevgili Okurlarımız, 
Bugünkü yazımızın konusu, Türk Telekom ile Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuvarı (GETEM) iş birliği ile görme engellilere ücretsiz olarak sunduğu Telefon Kütüphanesi projesi.

boÄŸaziçi üniversitesi ile ilgili görsel sonucu Projenin adı; 'Kitaplara Ses' projesi. Kitapseverler için ilgi çekici olabileceğini düşündüğüm bu uygulama ile, sesli kitap okuma deneyimi yaşıyorsunuz. Sesli kitap okuyarak, birilerinin hayal dünyasına ulaşabilir, sevinç veya üzüntülerine ayna olabilirsiniz.



Türk Telekom'un söz konusu uygulamasını, telefonlarınıza Android ve İOS'dan ücretsiz  olarak indirebilirsiniz. Daha sonra, uygulamanın yönlendirmesi ile, deneme kaydı oluşturabilirsiniz. Deneme kaydı sonucu olumlu ve okumak istediğiniz kitap daha önce okunmamış ise, artık kayda başlayabilirsiniz.

Kitaplara ses vermek isteyenler için denemeye değer.

Umarız bizim de bu konuda faydamız olur.


Sevgiyle kalın,

By Ebruca






#getem
#boğaziçi üniversitesi
#kitap okuma
#türk telekom
#bilmende fayda var

Yorumlar

  1. Sitemizde yer alan pdf formattaki içerikleri mobil cihazlarınızda rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz fakat direkt olarak kitap okuma maksadıyla oluşturulmuş uygulamalar size daha fazla deneyim sağlamaktadır. Bu aşamada sizlere ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz Android E-Kitap uygulamalarını aktaracağız. Listede yer alan tüm aplikasyonları Play Store üzerinden arayarak bulabilir ve mobil aygıtlarınıza indirebilirsiniz. Android E-Kitap Uygulamaları

    YanıtlaSil

Yorum Gönder