Haftanın Z Raporu


Günlerden Pazar ve eminim sevdiklerinizle kahvaltıda geçen haftanın kritiklerini yapıyorsunuz yada kahvaltının ardından ayak ayak üstüne atıp Türk kahvenizi yudumluyorsunuzdur. Her hafta yaptıklarınızdan farkı nedir peki? Evet bugün 31 Mart yerel seçimlerinin yapıldığı gün. İşte diğer pazarlardan ayıran en önemli özellik bu. ‘Haftanın Z Raporu’ adlı bölümümüzde haftaya hatta aylara damgasını vuran yerel seçimleri gündemimize taşıyoruz. 


demo 24
Oy kullanılan okulların önü inanılmaz kalabalık ve inanın; katılım gördüğüm kadarıyla çok yüksek. Tabi biz de herkes gibi bu seçimlerin herkes için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Amaç hizmet ise kim olursa olsun bu vatana hizmet edecekse başımızın üzerinde yeri var. Partiler ve kişiler geçicidir. Bunu unutmamak lazım. Baki olan Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Halkı’dır.
Haftalardır gündemin en önemli konusu olan yerel seçimler heyecanla beklendi ve bugün hayırlısı ile neticesi alınacak. Herkes bu seçimi diğer seçimlerde olduğu gibi dönüm noktası gibi görüyor. Seçim bitecek ve yarına yepyeni bir gün ile başlayacağız. Sanki hiçbir şey olmamış gibi. Peki her şey istediğimiz gibi olacak mı? Yani yaşadığımız ülke sorunları belediye seçimlerinin gerçekleşmesi ile bitecek mi? Umarız biter. Umarız yarın yepyeni bir güne uyanır Türkiyem.

American dollar bills
Şu sıkıntılı birkaç ay içerisinde aklımızda yer edinen diğer önemli konu ise Amerikan doları. İnanın artık vatandaş olarak beynimiz yoruldu. 1980'li yıllarda ana haber bültenlerinde duymaya başladığımız dolar kelimesi kırklı yaşlarımızda hala beynimizin içerisinde köşe kapmaca oynuyor. 





Bugün herkes akşam olmasını heyecanla bekliyor. Akşam haberlerinin karşısında seçim sonuçlarına kilitlenecek. Umarız herkes için hayırlısı olur ve Ülkemizin geleceği için güzel adımlar atılır.

Geleceğe dair güzel hayaller kuralım ve asla hayallerimizden vazgeçmeyelim.

Muzaffer Karakuş


Yorumlar