BİOREZONANS TERAPİSİ


Birkaç bin yılık tartışmanın ardından, bilim insanları maddelerin  küçük parçacıklardan yapılmış olduğunu keşfetti. Kuantum mekaniği adı verilen kuramlar sayesinde, tüm dünyada teknoloji gelişimi dev adımlarla insanlığın hizmetine sunuldu. 

Bu kuramlardan birisi ve henüz çok tanınmamış olan teoriye göre, hücreler birbirleriyle belirli dalga boyundaki frekanslarla iletişim kurmaktadırlar.  Bu iletişimde rahatsız edici frekanslar yok ise, hücreler mükemmel çalışır ve kişi sağlıklı kabul edilir. Fakat, vücuda giren bir toksinin rahatsız edici titreşimleri hücreler arasındaki iletişimi bozar. Yani, bu toksin rahatsız edici frekans örneğine sahiptir.
Biorezonans terapi yönteminde biofrekans cihazı ile, vücuda yerleştirilen elektrotlar yoluyla frekans düzenini bozan, hastalık yapan etkenin titreşim örneği tespit edilir ve değiştirilir ve vücuda iade edilir. Dolayısıyla hücrelerin birbiriyle olan bilgi alışverişi tekrar sağlanmış olur. Vücudun kendi kendini iyileştirme güçleri aktive edilmiş olur.

Sağlıkla kalın,
By EbruCA,



Yorumlar