GENÇ KALMANIN SIRLARI!

Sevgili Okurlarım
Güzellik, günümüzde sadece kadınlar için değil, erkekler için de ön planda. Güzel olmak veya güzel kalmak modern insanın vazgeçilmezi adeta.

Botoks ve dolgu, örümcek ağı estetiği gibi estetik metotlarının yanı sıra, cildin kendi kendini onarma metodundan yararlanma prensibine dayanan estetik tedaviler de mevcut. Bunların başlıcaları, PRP ve Altın İğne tedavisi sayılabilir.
PRP NEDİR?
PRP yönteminde hastadan 8- 20 cc kan alınarak santrifüj edilir. PRP tedavisinde elde edilen serum, minik miktarlarla ve yaygın olarak derinin içine enjekte edilir.  Bu uygulama yüz, boyun, dekolte, ellerin üstü ve bacak içleri, kollar saçlı deri gibi cilt yenilenmesini gerektiren tüm alanlarda kullanılır. Bu metotla ciltteki kan akışı hızlanıyor ve ciltteki izler, sivilceler ve kırışıklıklar tedavi edilebiliyor.



ALTIN İĞNE TEDAVİSİ NEDİR?
Kırışıkların, ciltteki izlerin ve sarkmanın görünümünü azaltmak için kullanılan bu tedavinindiğer adı franksiyonel radyofrekans tedavisidir. Cilt üzerindeki pek çok sorunu çözümleyebilen etkili bir tedavidir.İşlem cilt altına altın uçlu iğneler ile girilmesi ve cildin alt tabakasında kesiler oluşturmak prensibine dayanmaktadır. Radyo frekans dalgaları göndererek de cilt altı uyarılıyor ve cilt kendi kendini iyileştiriyor.

Kim genç ve güzel kalmak istemez ki..
Sağlık ve güzellik için dışarıdan cildimize yaptırılan bu tedavilerin faydalı olabilmesi için, içeriden de destek vermeli, beslenmemize ve uyku düzenimize dikkat etmeli, ayrıca bol bol hareket etmeliyiz.

Güzellik içimizden başlar😉
By Ebruca,






Yorumlar