TEMİZ FREKANS (432 Hz) NEDİR?



"Eğer evrenin sırlarını bulmak istiyorsanız enerji, frekans ve titreşim konuları üzerine düşünmeniz gerekiyor" diyen Nicola Tesla'yı, bugün daha yeni yeni anlıyoruz..

Enerji ve titreşim (frekans) konusundaki bilimsel çalışmalar ile, özellikle kuantum kuramları ile yapılan buluşlar sayesinde günümüz teknolojisinde dev adımlar atılıyor..



Hemen hemen her konuda çok hızlı gelişmelerin yaşandığı günümüzde, müzik alanında da çok hızlı gelişmeler yaşanıyor..Müziğin insan, canlılar ve doğa üzerindeki etkisi sadece
medyanın değil, bilim camiasının da gündeminde..

Örneğin müziğin su üzerindeki etkisini inceleyen Dr. Masaru EMOTO, farklı frekanslarda verilen müziklerin, su moleküllerini değiştirdiğini ispatlamıştır. Dr EMOTO, yaptığı çalışma ile, positif frekanslar ile, su moleküllerinin büyüdüğünü, negatif frekanslarda ise moleküllerin küçüldüğünü ve parçalandığını kanıtlamıştır.


Bilim insanları araştırmalarına devam ediyor. Dinlediğimiz müziklerin alt yapısında yer alan, 440 Hz frekansı (kirli frekans) ile ilgili teorilerin de doğru olabileceğini düşündürmeye başladılar. Bu teori ile, mutlu olmak için dinlediğimiz müziğin bizi rahatsız ettiği, hatta stresimizi artırarak bizleri hasta ettiği konusunda çalışmlar yayınlanıyor. Bu konuda yapılan çalışmalar devam etmekte ve müziğin 432 Hz frekansına çekilmesi ile temiz frekanslı müzikler dinlemenin bizi mutlu edeceği kanıtlanmaya çalışılmaktadır.

432 Hz frekans (temiz frekans) doğa ile uyumumuzu sağlayacaksa, şifa verecekse neden olmasın ve neden sevdiğimiz şarkılarda yer almasın ki?

Sevgiyle kalın,
Ebruca

Yorumlar

  1. Bu yazında da sergilediğim farkındalık için tekrar teşekkür ediyorum.
    Muzaffer KARAKUŞ
    Blogger

    YanıtlaSil

Yorum Gönder