AMERİKA DAYANAMADI VE AÇIKLADI....


AMERİKA’DA  TEDBİRLERİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARDI.

Reuters ajansından alınan yeni verilere göre dünya genelinde yaşanan covid-19 pandemisinden dolayı alınan tedbirlere bir yeniside Amerika’dan geldi. Newyork ve Los Angles  eyaletleri genelinde Sinema, tiyatrolar, barşlar ve restaurantlar geçici süreliğine kapatılıyor.

New york city square Free Photo

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio Pazar günü yaptığı açıklamada, restoranların, barların ve kafelerin yalnızca paket servisi veya teslimat temelinde yiyecek satmak için sipariş verdiğini söyledi. Ayrıca gece kulüpleri, sinema salonları, küçük tiyatro evleri ve konser salonlarının kapanmasını isteyeceğini söyledi.

Aerial los angeles downtown Premium Photo

Bazı ülkeler, küresel olarak 160.000'den fazla insanı enfekte eden ve 6.000'den fazla kişiyi öldüren hastalıkla mücadele etmek için spor, kültürel ve dini etkinlikler gibi kitlesel toplantılara yasaklar getirdi. Fransa ve İspanya İtalya gibi on milyonlarca insana kilitlendi. Bunun yanı sıra Avustralya gelen yabancıların kendi kendine tecrit edilmesini emretti.

italy singing ile ilgili görsel sonucu

ABD Federal Rezervi, acil bir karar ile faiz oranlarını düşürdü ve diğer merkez bankaları ekonomik etkiyi hafifletmek için benzer agresif adımlar attı, ancak borsalar ve dolar Pazartesi günü düşmeye devam etti.





















Yetkili kişilerden alınan bilgilere göre, G7 ülkelerinin liderleri koronavirüs salgınına ortak çözüm önerilerini görüşmek üzere Pazartesi günü bir video konferans düzenleyecekler.


G7 ile ilgili görsel sonucu

Yorumlar