EN İYİ VİDEO VE KONFERANS KULAKLIKLARI (Best Headsets for Video Chats and Conference Calls)

Mevcut koşullar bizi evden çalışmaya zorladığından, görüntülü sohbetleriniz ve konferans görüşmeleriniz için en iyi kulaklığı seçmeniz daha da önemli hale geldi. Kötü ses kalitesi iletişimi büyük ölçüde engelleyebilir ve sonuç olarak sizi ve ekibinizin üretkenliğini olumsuz yönde etkileyebilir. Sizi piyasadaki her bir kulaklığın incelemelerinden kurtarmak için bugüne kadarki en iyi kulaklıkların bir listesini derledik. Bu liste, görüntülü sohbetleriniz ve konferans görüşmeleriniz için en iyi kulaklığı edinmenize yardımcı olacaktır.

 Neden Bize Güvenmelisiniz

Listemiz, tipik olarak görüntülü sohbet ve konferans amaçlı üretilen kulaklıkları içerir. Bu kulaklıklar benzersiz ve farklıdır ve kulaklıkların geri kalanından farklıdır. Birçok özelliğin yanı sıra, elle seçilmiş kulaklıklarımız, istenmeyen harici gürültüleri engelleyen ve elinizdeki işe konsantre olmanızı sağlayan bir gürültü engelleme özelliği içerir. Ek olarak, uzun süre takıldığında size en üst düzeyde rahatlık sağlayacak kabarık kulak pedlerini içerirler.

1. Mpow 071 USB Headset


Mpow, video konferanslar ve sohbet için en büyük kaliteli kulaklık üreticilerinden biridir. Düşük ve uygun fiyatları, iyi kalite ile eşleştirilmiş bir temeldir.

Rahat olmanın ve gürültü engelleme özelliklerine sahip olmanın ötesinde, USB bağlantı noktalarına izin veren ve uzun süreli kullanım rahatlığına sahip herhangi bir cihaza bağlanabilir. Bu, kafa bandının herhangi bir kafaya sığması için ayarlanmasını sağlar.

2. Logitech H390 USB Headset


Piyasadaki bir diğer büyük rakip Logitech. İyi bir kulaklık karışımı sağlarlar. Bahsettiğimiz ilk konu onların genelidir.

Mpow’a kıyasla, mikrofon kolu daha kalın olduğundan mikrofon daha kararlıdır. Bunun da ötesinde, kulaklığın kendisindeki ekstra dolgu nedeniyle daha rahat bulabilirsiniz. Ayrıca, sesi değiştirmek için bazı hat içi ses seviyesi ve sessize alma kontrollerine de sahipsiniz

3. Logitech H800 Bluetooth Wireless Headset


Logitech'ten etkilendiyseniz, sunabileceklerinden daha fazlasına sahipler. Kabloları önemsiyorsanız, bu kablosuz kulaklıklar size bu alanda yardımcı olabilir.

Standart kulaklıklarından daha yüksek bir fiyattır, ancak ek özellikleri ve kalitesi onu değerli kılar. Lazer ayarlı hoparlör sürücüleri, net ve net ses sağlar. Çalışma alanınızda kolaylıkla hareket etmenizi sağlayan 40 fitlik bir menzile sahiptir. Çalışırken giymenizi kolaylaştırmak için rahatlık sağlayan dolgusu vardır. Ayrıca, şarj edilmesine gerek kalmadan altı saatlik bir pil ömrüne sahiptir.

4. Mpow All Platform

Mpow'un dikkate alması gereken bir başka ürünü de All Platform kulaklıklarıdır. Yüzeyde, daha önce bahsettiğimiz varsayılan kulaklıkları ile tamamen aynı görünüyor, ancak ikisi arasında bazı önemli farklılıklar var.

İlki, All Platform'un kablolu kulaklığı cep telefonunuzda veya bilgisayarınızda kullanmanıza izin veren özel 2'si 1 arada hat kontrolüyle birlikte gelmesidir. Ses kartı da üst düzeydir ve bu nedenle arka plan gürültüsünü ve diğer sesleri iptal etmede daha iyi bir iş çıkarır.

5. TaoTronics Bluetooth Microphone

Mpow ve Logitech'in ötesinde dikkate alınması gereken çok sayıda farklı marka var. Dikkatimizi çekenlerden biri TaoTronics'ti. Masaya, onu dikkate almaya değer kılan birçok benzersiz özellik sağlar.

Birincisi, gürültüyü azaltmak için akıllı zeka teknolojisini kullanıyor. Bu tür bir teknolojiyi kullanan türünün ilk örneğidir.

Dikkate değer bir diğer özellik ise, kararlı sinyaller için Bluetooth teknolojisini kullanması ve diğer Bluetooth teknolojileriyle eşleştirmesidir. Kablosuz bir kulaklıktır, ancak 34 saatlik pil ömrüne sahiptir ve hafif olduğu için tüm gün rahatlık sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

6. Avantree Bluetooth Headphones

Taotronics, kulaklıkları için Bluetooth teknolojisini kullanan en iyi kulaklıklardan biri değil. Avantree de kullanıyor. Büyük rahatlık arıyorsanız, bunlar kısmen kulak üstü kulaklık olmaları sayesinde en iyilerinden bazıları.

Bunlar, video konferanslar için harikadır veya işiniz çeşitli nedenlerle sık sık çağrı almanızı gerektiriyorsa. Birincisi, kablosuz ve kablolu kulaklıklardır ve tercihleriniz ne olursa olsun onu ideal kılar. Ayrıca kablosuz olmaya karar verirseniz 40 saatlik uzun pil ömürleri vardır. Ayrıca, diğer kulaklıklara takılı uzatılmış kolu ve mikrofonu çıkaran yerleşik bir mikrofonla birlikte gelir.

7. OneOdio Over-Ear Headphones

Bunlar müzisyenler için tasarlanmış olsa da, siz çevrimiçi çalışırken monitör kulaklıkları olacak şekilde de tasarlanmıştır. Üzerinde çalıştığınız ortam ne olursa olsun, bunlar büyük rahatlık, harika ses sağlayacak ve tüm cihazlarla uyumludur.

Tek dezavantajı, bu kulaklıkların sesi ayarlamak için düğmeleri varken, dahili bir mikrofon olmamasıdır. Taktığınız cihazların yerleşik mikrofonları olacağından, bu o kadar büyük bir sorun değil, ancak bu asla kablosuz olamayacağı anlamına gelir.

8. Mpow Single-Sided Microphone

Mpow, internet kullanımı için çok çeşitli mikrofonlara sahiptir. Ve hepsinin ortak birçok özelliği olsa da, onlarda birkaç değişiklik var. Özellikle bu tek taraflı bir mikrofon olup tek kulakta olacak şekilde tasarlanmıştır.

Bunda benzersiz olan, kolun 270 derece dönebilmesi nedeniyle hangi kulağı değiştirebilmenizdir. Hoparlörün kendisi de birçok gürültüyü ortadan kaldırabilir ve bu kadar ayarlanabilir olması, rahat edene kadar onu konumlandırabilmenizi sağlar.

9. Mpow Microphone Comfort Fit

Burada listeleyeceğimiz Mpow ürünleri için son alternatif rahatlık sağlayan markalarıdır. En iyi kulaklıklarının tümü rahat olacak şekilde tasarlanırken, bu kulaklık konfor sağlamak için ekstra adımlar atıyor.

Diğerlerinden farklı olan tek şey, kulaklığın kendisi için kullanılan ekstra dolgu ve malzemelerdir.

10. Vogek Headphones

Ele alacağımız son kulaklık Vogek'ten olanıdır. Şık bir tasarım sağlarlar ve benzer fiyatlandırma noktalarında diğerlerine kıyasla mükemmel ses sağlarlar. Ses açısından da harika stereo ve bas sunar. Uygun fiyatlı kulaklıklar arıyorsanız, bunlar harika bir yatırımdır.


Yazan : Muzaffer Karakuş



#Logitech H390 USB Headset

#Mpow 071 USB Headset

#Logitech H800 Bluetooth Wireless Headset

#Mpow All Platform

#OneOdio Over-Ear Headphones


#Vogek Headphones

#Avantree Bluetooth Headphones

#Mpow Microphone Comfort Fit




























Yorumlar